Povestea Noastră

Bere Sara

Berea Sara e facuta din pasiune pura, malt de prima clasa si apa proaspata de izvor. Fara alte improvizatii!

…si atunci berarul s-a gandit sa-si transforme ocupatia din timpul liber într-o slujba cu jumatate de norma.

A facut toate demersurile pentru a se autoriza (daca stia ce-l asteapta nici n-o mai vedeti, pentru ca o mica „fabrica de pivnita” trebuie sa treaca prin acelasi proces de autorizare ca un colos industrial).

I-a creat o eticheta pe care se regaseste Stema Banatului, mandru de a realiza singura bere de casa din zona. Manual. Hand made. La aceasta bere, totul este creat cu mana. Si cu har… De aceea, poate, uneori eticheta e usor inclinata, sau poate se increteste.

E semn ca omul, nu masina, a obosit nitel… Nu ne judecati pentru asta. Calitatea premium are si latura sa artizanala. Fiecare sticla este unica. Pe langa gust!

Bere Sara reprezentativ

Intr-o zi (nu foarte indepartata!) si-a zis ca (probabil) cea mai buna bere din lume este cea pe care ti-o faci singur. A citit tomuri de carti, de retete, de povesti (ca aceasta), a vizitat berarii celebre din si mai celebre tari producatoare de bere si apoi s-a mai si dus la curs. Nu pentru diploma (avea destule!), ci sa invete.

Rezultatul? O bere de casa nefiltrata, savuroasa, cu un gust unic, creata dupa o reteta îndelung desavarsita (dar cu radacini prin abatiile belgiene), al carui ingredient special este cea mai pura apa, de la un izvor (secret!) din Muntii Semenic. 100% naturala

halba-de-bere

BERE SARA

TOTUL DESPRE CUM SE FABRICA BEREA OFERITA DE NOI

Cum se fabrica Bere Sara?

hamei-bere-sara_200x200
Shopping Cart