Contactează-ne

0755 118 822

office@beresara.ro

str. Gheorghe Doja nr. 12, 300195, Timișoara, România

Orar Locație
15:00 – 22:00

Locația Noastră

Intrebări Frecvente

hamei-bere-sara_200x200

Se numeşte astfel berea fabricată în cantităţi mici, după reţete şi metode tradiţionale, de aceea este cu atât mai apreciată de degustătorii care preferă “ediţiile limitate”. Cei pasionaţi de berea artizanală (craft beer) afirmă că o preferă deoarece nu conţine aditivi sau conservanţi, are o aromă mai puternică, conţine mai puţin acid şi este produsă prin fermentaţie naturală.

Berea nefiltrată este diferită de plinătatea filtrată și bogăția gustului, spumă densă și ceață slabă, care nu este un semn de defecțiune, dar indică un proces de fermentație continuă. Toate acestea fac bere benefică pentru sănătate (în cantități rezonabile), dacă excludem alcoolul, atunci berea conține aproximativ 2000 de substanțe cunoscute. Aici puteți adăuga o aromă specială de gust și gust, din cauza căreia drojdia de bere este atât de populară printre cunoscători și consumatori obișnuiți.

IPA sau Indian Pale Ales, care cuprind numeroase stiluri de bere, obțin caracteristicile lor în mare parte din hamei și arome de plante, citrice sau fructe. Ele pot fi amare și conțin niveluri ridicate de alcool, deși produsul final depinde de varietatea de hamei folosită.

Berea se păstrează proaspătă până la 31 de zile de la îmbuteliere.

Bere Sara se găsește în rețeaua de magazine Auchan.

Metodele de plată acceptate sunt: Ramburs, Cash sau cu Cardul în Berărie, Plata cu Cardul.

Shopping Cart