castiga cu mayerhoff brauerei si bere sara

Câștigă cu Mayerhoff Brauerei și Bere Sara

Avem deosebita plăcere să te invităm la un concurs local desfășurat în locația noastră Mayerhoff Brauerei. Te invităm să cinstești o bere artizanală de calitate alături de prietenii tăi și să participi la tombolă, astfel ai șansa de a câștiga unul din premiile puse în joc. Te așteptăm în locație sau poți comanda direct de pe site. Detaliile și Regulamentul Concursului le regăsești mai jos. Cheers 🍻

ORGANIZATORUL CAMPANIEI SI DURATA

 1. Concursul “Câștigă cu Mayerhoff Brauerei și Bere Sara” este organizat de Bere Sara și Mayerhoff Brauerei, S.C. Sara Art Product S.R.L C.U.I. 42210997, J35/269/2020, cu sediul social in Giroc, Calea Timisoarei nr.6. Campania promoţională se va derula în conformitate cu prezentul Regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii.
 2. Campania este organizată şi se desfăşoară exclusiv în cadrul locației Mayerhoff Brauerei de pe str. Gheorghe Doja nr. 12, 300195, Timișoara, România.  Campania se va desfăşura în perioada 05.06.2021 – 03.07.2021 – noua perioada a concutsului: 05.06.2021 – 30.09.2021 – în locația Mayerhoff Brauerei, dar prin intermediul site-ului https://beresara.ro/ pentru comenzile făcute online. Respectarea modului de derulare a Concursului conform prevederilor din prezentul Regulament este obligatorie pentru participanţi.
 3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau completa Regulamentul, precum şi dreptul de a suspenda şi / sau înceta desfăşurarea Concursului, cu condiţia înştiinţării prealabile a participanţilor cu cel putin 24 de ore înainte de data la care orice modificare / completare la Regulament va deveni aplicabilă. Orice modificări / completări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse în acte adiţionale ce vor fi comunicate către public şi care vor intra în vigoare prin publicarea pe pagina de internet https://beresara.ro/castiga-cu-mayerhoff-brauerei-si-bere-sara/, precum şi prin afişare la sediul Organizatorului, cu cel puţin 24 de ore înainte ca acestea sa devina aplicabile. Nicio modificare nu poate produce efecte retroactive şi toţi participanţii înregistraţi până la momentul modificării vor beneficia de drepturile deja obţinute. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru luarea la cunoştinţă a modificărilor de către participanţi, atâta timp cât acestea sunt afişate pe pagina de internet https://beresara.ro/castiga-cu-mayerhoff-brauerei-si-bere-sara/
 4. Condiţiile de înscriere şi mecanismul de desfăşurare a Campaniei sunt detaliate în secțiuneamai jos.

DREPTUL DE PARTICIPARE

 1. La această Campanie promoţională poate participa orice persoana fizică, cu domiciliul oriunde, care are vârsta de minimum 18 ani impliniţi la data începerii Concursului.
 2. Participanții trebuie să își dea acordul asupra prelucrării informaților lor cu caracter personal.
 3. Sunt descalificate automat persoanele care participă la Concurs utilizând o identitate falsă. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat câștigător în cazul în care acesta nu a furnizat date corecte de contact, s-a înscris utilizând date false sau încearcă să influențeze Concursul prin modalități frauduloase sau nu respectă prevederile Regulamentului.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie să:

 1. Cumpere din locația Mayerhoff Brauerei sau de pe site-ul https://beresara.ro/ de minim 25 Lei
 2. Completeze Biletul de Tobolă/Concurs în incinta berariei Mayerhoff Brauerei sau în cazul în care comanda se face pe site să completeze la finalizarea comenzii, în secțiunea Checkout la
 3. Păstreaze Copia Biletului de Tombolă sau să îi facă o poză pentru validare ulterioară, iar pentru comenzile online se vor prezenta facturile digitale pentru validarea câștigului.
 4. Dea Follow, Like și Share Paginii de Facebook și Instagram.
 5. Facă o Poză cu Bere Sara și să dea Tag în postare paginii de Facebook sau Instagram.

Procedura de validare a câştigătorilor şi de acordare a premiilor este următoarea:

 1. La finalul acestei campanii se va face extragerea câștigătorilor. Aceasta va avea loc pe pagina de Facebook a locației Mayerhoff Brauerei în decursul săptamanii următoare după data finalizării concursului, 03.07.2021, noua data de finalizare a concursului: 30.09.2021.
 2. Extragerea se va face live pe Facebook. Toate biletele de tombola, inclusiv cele din comenzile online, vor fi împăturite și așezate într-un bol de sticlă transparent.
 3. Primul extras va fi, Premiul 3, urmat de Premiul 2 și la final Premiul 1.
 4. După anunțarea câștigatorilor aceștia vor fi contactați de către un reprezentat pentru a valida câștigul.
 5. Validarea se va face astfel: Se verifică existenta Copiei Biletului de Tobolă, fie ca este sub formă fizică sau digitală; Se verifică daca a dat Follow la una din paginile de Facebook sau Instagra și poza cu Tag-ul paginilor.
 6. În cazul în care unul, doi sau toți ce 3 câștigatori nu pot fi validați datorită neîndeplinirii condițiilor de validare menționate mai sus, pentru aceștia se va reface extragerea. Participatul/participanții ce au putu fi validati vor ramâne cu premiul extras.
 7. La finalizarea validării premiilor, toate Biletele de Tombolă și datele strânse pe parcursul desfășurarii concursului vor fi aruncate/șterse!

PREMIILE CAMPANIEI

 • Premiul 1(Locul 1): *50% Reducere la Comenzi Timp de O Lună
 • Premiul 2(Locul 2): **Un Voucher în valoare de 200 Lei
 • Premul 3(Locul 3): Un Bax de Bere

*50% reducere la consumație sau comenzi online în limita a 1000 Lei timp de o lună din momentul câștigării premiului.

**Voucherul se poate consuma doar în incinta berariei Mayerhoff Brauerei sau la comenzile de pe site-ul https://beresara.ro/

MULT SUCCES TUTUROR PARTICIPANȚILOR!

Shopping Cart